viernes, 20 de junio de 2014

BEQUES D'ESTUDI "FUNDACIÓ ERNST EHRENFELD"

FUNDACIÓ ERNST EHRENFELD

BEQUES D'ESTUDIS

Per acord del Patronat de la FUNDACIÓ ERNST EHRENFELD, es fa públic la convocatòria de sol·licituds de beques d'estudis per al CURS 2013/2014 Els sol·licitants hauran de presentar la seva sol·licitud al Registre d'Entrada de l'Ajuntament d'Eivissa (S.A.C., C/ de Canàries 35, edifici Sa Colomina) de dilluns a divendres de 8.30 a 14.00 h, des del 16 de juny de 2014 fins al 4 de juliol de 2014, ambdós inclosos, havent d'acreditar documentalment totes i cadascuna de les condicions exigides per a ser tingudes en compte les seves sol·licituds.

                        CONDICIONS DELS SOL·LICITANTS

Poden sol·licitar les beques els estudiants (menors de 18 anys) D'EDUCACIÓ PRIMÀRIA, ESO, BATXILLERAT I/O EQUIVALENTS, que, segons els mitjans econòmics i pel següent ordre excloent, reuneixin les condicions que a continuació s'especifiquen :

1ª.- Persones talentoses, vesins de la Ciutat d'Eivissa, orfes de pare i mare.

2ª.- Persones talentoses, vesins de la Ciutat d'Eivissa, orfes de pare o mare.

3ª.- Persones talentoses, vesins de la Ciutat d'Eivissa, que tinguin escassos recursos econòmics.

L'ordre establert és excloent i es donarà preferència als estudiants que, reunint les condicions 1ª i 2ª, a més tinguin escassos recursos econòmics.

                  DOCUMENTS ACREDITATIUS DE LES CONDICIONS

Juntament amb la sol·licitud, hauran de presentar els següents documents per acreditar les condicions que es demanen :

·     La condició de talentós s'acreditarà mitjançant el certificat acadèmic del curs 2013/2014.

·     La condició d'orfe s'acreditarà mitjançant certificat de defunció del pare i la mare o del pare o la mare, segons els casos.

·     Els recursos econòmics s'acreditaran mitjançant:

a).- Fotocòpia de la Declaració de la Renda 2013 i Certificat de Patrimoni expedit per l'Agència Tributària, segons els casos, del tutor, pare o mare. En cas de no fer Declaració de la Renda ni de Patrimoni, certificat expedit per l'Agència Tributària de no estar subjectes, segons els casos, del tutor, pare o mare.

b).- Certificat de vida laboral expedit per la tresoreria de la Seguretat Social.

c).- Declaració jurada de no tenir més ingressos i bens que els declarats. (Model a la vostra disposició en les oficines del S.A.C.)

Es comprovarà des de l’Ajuntament les següents dades:
·     La condició de vesí de la Ciutat d'Eivissa i de convivència.
·     Bens que consten amb titularitat, segons els casos, dels tutors, pare o mare, en el Municipi d'Eivissa.

                         SELECCIÓ DELS SOL·LICITANTS

El Patronat seleccionarà d'entre totes les sol·licituds les que reuneixin les condicions requerides. Tindran preferència els que reuneixin la condició 1ª sobre totes les altres. La condició 2ª sobre la 3ª, i dins de la 3ª, els que tinguin menys recursos econòmics i siguin més talentosos.


Per a més informació dirigiu-vos al Departament d’Educació de l'Ajuntament d'Eivissa. Tel. 971 39 76 00 – extensió 21342.

No hay comentarios:

Publicar un comentario