viernes, 7 de febrero de 2014

FEBRER I MARÇ: FORMACIÓ PER A PARES I MARES DE SA REAL


Perquè educar no és una tasca fàcil, cada fill és diferent i té les seves característiques personals. Perquè unes pautes educatives adequades són la millor forma de garantir un futur estable, equilibrat i feliç per als nostres fills i la nostra família. I sobretot perquè vosaltres sou els principals responsables d’aquest procés educatiu i amb el vostre afecte, amor i fermesa teniu l’obligació d’ajudar-lo a aconseguir la realització del seu potencial innat.

Per tot això durant els mesos de febrer i març s’engegaran, a Sa Real, diferents programes de formació per a pares que esperem siguin del vostre interès i comptin amb una gran participació.

PROGRAMA Núm. 1: TROBADES FAMILIARS
És un programa gratuït que consisteix en una xerrada a través d'un moderador que es realitzarà al Col·legi Sa Real (biblioteca de secundària) on es tractaran de forma oberta i dinàmica temes relacionats amb convivència familiar, com per exemple: aplicar les normes i límits a casa, la importància de la disciplina i dels horaris, parlar amb els fills, etc. Aquestes xerrades estan destinades a les famílies que tenen els seus fills a 2n cicle d’educació infantil (3 a 6 anys). És d'una hora i mitja de durada i es realitzarà el 25 de febrer de 15.00 a 16.30 hores.

PROGRAMA Núm. 2: ATENCIÓ! ARRIBA UN ADOLESCENT
És un programa  destinat a famílies que tenen fills cursant 5è i 6è de primària, que  pretén donar resposta a  les inquietuds o preocupacions que sol despertar en els pares aquesta nova etapa evolutiva en la que estan a punt de trobar-se els seus fills, l'adolescència. De forma oberta i participativa a través d'un moderador, es tracten temes com els següents: quins canvis implica la adolescència, com podem parlar amb ell sense acabar discutint, com aplicar normes i límits adequades a la seva edat, en quin moment i de quina forma hauríem de començar a parlar sobre les drogues, etc.

La duració del programa és  de 4 sessions d'una hora i mitja cadascuna. Es realitzarà els dies 19, 24 i 26 de febrer i 5 de març  de 15.00 a 16.30 hores al Col·legi Sa Real (biblioteca de secundària).

DATA I LLOC D'INSCRIPCIÓ:
Data límit per al lliurament del full d’inscripció: fins al 12 de febrer.
Lloc d’inscripció: lliurar el full d’inscripció al tutor/a d’aula.


No hay comentarios:

Publicar un comentario